Bliv fundraiser på deltid og styrk dine kommunikative evner

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så er du måske vores næste fundraiser og det talerør, som børnene har brug for!

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed og trivsel. Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF. 

Om dig: 
Vi forestiller os, at du er god til at engagere andre i formål, som du selv tror på, og at du går i gymnasiet eller læser en videregående uddannelse. Du behøver ikke have erfaring med fundraising, salg eller telemarketing. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og kan sige ja til nedenstående.

  • Du er resultatorienteret og motiveres af konkrete målsætninger.
  • Du taler og forstår dansk på højt niveau.

Hvad kan du forvente?
Når du starter som fundraiser, starter du på vores basisuddannelse. Her bliver du gennem træning og coaching klædt på til at varetage jobbet, så du har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes. Derudover vil du få kommunikative kompetencer, som også kan anvendes i andre sammenhænge. Om det fortæller Feline, som er Teamleder hos UNICEF:

"Som fundraiser bliver du trænet i argumentationsteknikker og levering af budskaber til bestemte målgrupper - alt imens at du er med til at gøre en afgørende forskel for børn i udsatte positioner. Det var meningsgivende for mig, da jeg selv var fundraiser i UNICEF Danmark".

Vi tilbyder: 
Vi tilbyder som udgangspunkt to faste vagter om ugen (mandag og tirsdag) i tidsrummet kl. 16.45 – 20.45 på vores aftenhold, men vi er fleksible, såfremt du skal til eksamen eller lignende. Derudover tilbyder vi: 

  • En konkurrencedygtig startløn på 145 kr. i timen.
  • Gratis aftensmad samt frugt- og kaffeordning.
  • En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, gode kollegaer og en stor fællesskabsfølelse.
  • Fredagsbar og andre sociale arrangementer, herunder sommerfest og julefrokost.
  • Faglige og aktuelle oplæg vedrørende UNICEFs arbejde.

Arbejdssted:
Du får arbejdsplads i Københavns hippe Nordvest kvarter på Rentemestervej 62, hvor du vil have din daglige gang i vores callcenter.

Bliv fundraiser:
Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send dit CV og en motiveret ansøgning til os via knappen ”ansøg”. Vi læser løbende de indkomne ansøgninger og vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte en af vores teamledere på: 24 41 99 95.

NB: PLEASE NOTE: ONLY APPLICANTS IN DANISH WILL BE CONSIDERED AS THE POSITION REQUIRES EXCELLENT DANISH SKILLS.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Job kategori: Fundraising, Telemarketing
Frist: Løbende
Job type: Aftenhold
Lokation: Rentemestervej 62, 1. sal, 2400, København, Denmark
UNICEF DANMARK
Rentemestervej 62
TLF: 35 27 38 00
CVR: 42 82 45 34
ps://www.linkedin.com/xxx" target="_blank">