Er du vores næste fundraising-talent?

Søger du et job i dagtimerne?  Og vil du gerne arbejde med kommunikation og salg? Så er du måske vores nye fundraising-talent og det talerør, som børnene har brug for!

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed, udvikling og trivsel. Til vores dygtige team af fundraisere søger vi netop nu en kollega, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

Som fundraiser bliver du trænet i argumentationsteknikker og levering af budskaber til bestemte målgrupper - alt imens at du er med til at gøre en afgørende forskel for børn i udsatte positioner. "Det var meningsgivende for mig, da jeg selv var fundraiser" fortæller Feline som nu er Teamleder.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

Om dig: 
Du behøver ikke have erfaring med fundraising, salg eller telemarketing. Det vigtigste er, at du har gåpåmod og kan sige ja til nedenstående. 

  • Du er god til at inspirere andre og engagere dem i formål, som du selv tror på.
  • Du er resultatorienteret og motiveres af konkrete målsætninger.
  • Du taler og forstår dansk på højt niveau.

Hvad kan du forvente?
Når du starter som fundraiser, starter du på vores basisuddannelse. Her bliver du gennem træning og coaching klædt på til at varetage jobbet, så du har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes og kickstarte din karriere som fundraiser.

Vi tilbyder: 
En deltidsstilling på vores daghold og en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, gode kollegaer og en stor fællesskabsfølelse. Derudover tilbyder vi: 

  • En funktionæransættelse med en konkurrencedygtig startløn på 145 kr. i timen
  • Gratis mad-, frugt- og kaffeordning.
  • Fredagsbar og andre sociale arrangementer, herunder sommerfest og julefrokost.
  • Faglige og aktuelle oplæg vedrørende UNICEFs arbejde.

Arbejdssted og -tid:
Du får arbejdsplads i Københavns hippe Nordvest kvarter på Rentemestervej 62, hvor du vil have din daglige gang i vores lækre callcenter.

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være mandag – fredag i tidsrummet kl. 09.45 – 16.00, og du er garanteret minimum 28 timer om ugen. Hvis din performance og udvikling er stabil, er det muligt at forhandle en højere timeløn og få flere timer.

Bliv fundraiser:
Synes du, at stillingen lyder interessant? Så send dit CV til os via knappen ”ansøg”. Når vi har modtaget dit CV, ringer vi til dig hurtigst muligt, så vi kan lære dig lidt bedre at kende og fortælle mere om stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, så kontakt en af vores teamledere på: 24 41 99 95. 

NB: PLEASE NOTE: ONLY APPLICANTS IN DANISH WILL BE CONSIDERED AS THE POSITION REQUIRES EXCELLENT DANISH SKILLS. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Job kategori: Fundraising, Telemarketing
Frist: Løbende
Job type: Daghold
Lokation: Rentemestervej, 62, 3. sal, 2400, København
UNICEF DANMARK
Rentemestervej 62
TLF: 35 27 38 00
CVR: 42 82 45 34
ps://www.linkedin.com/xxx" target="_blank">