Praktikanter til efterårssemesteret 2021

­Brænder du for at gøre en forskel for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, kampagne- og projektarbejde, fortalerarbejde eller fundraising? Og har du mod på at indgå i verdens største børneorganisation? 

Så kan du nu søge en af UNICEFs spændende praktikstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og være med til at løfte forskellige typer af opgaver.
Opgaverne er meget forskellige og omfatter både nye initiativer og projekter samt hjælp til allerede planlagte indsatser og programmer. Herunder kan du læse om de forskellige (ulønnede) praktikstillinger, UNICEF Danmark ønsker besat på vores kontor på Rentemestervej i København i efterårssemesteret 2021:
 1. Praktikant til national afdeling
 2. Praktikant til Public Affairs og kampagner
 3. Praktikant til Partnerskabsafdelingen.

Praktikant til national afdeling
Vores nationale afdeling arbejder med forskellige indsatser, der skal oplyse danske børn om deres rettigheder. Afdelingen søger en praktikant til Rettighedsskoler.
Dine opgaver vil bl.a. indebære at:
 • være en del af projektteamet for Børnetopmøde den 1. oktober 2021.
 • være medudvikler på et projekt omkring styrkelse af netværk mellem skoler.
 • planlægge og eksekvere besøg på skoler, workshops og certificeringer.
 • arbejde på tvær som en del af andre projekter i national afdeling.
 • diverse løbende administrative opgaver.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte programleder for Rettighedsskoler Christian Bruun Bindslev CBindslev@unicef.dk.


Praktikant til Public Affairs og Kampagner - besat
På tværs af UNICEF Danmarks afdelinger for International Programme & Public Affairs og vores team for nationale kampagner, søger vi en praktikant, som vil prøve kræfter med projektledelse, public affairs kampagner, event- og kampagneplanlægning, ideudvikling og afvikling.
Dine opgaver vil mere konkret handle om at:
 • være med til at planlægge, udvikle og afholde centrale Public Affairs aktiviteter med fokus på Børnekonventionens fødselsdag d. 20. november, hvor vi afholder Børnenes Dag, der både er en virtuel fejring og en fysisk fejring i FN Byen.
 • prøve kræfter med projektledelse i forbindelse med public affairs events som eksempelvis Ungdommens Folkemøde, konferencer og oplæg.
 • hjælpe med at formidle UNICEFs arbejde for verdens børn som eksempelvis cases og virtuelle field trips til blandt andre vores partnere.
 • være med til at planlægge, udvikle og eksekvere julekampagnen for UNICEF Danmark rettet mod danskerne.
 • være med til at planlægge, udvikle og eksekvere små sjove og relevante stykker indhold, som kan både indsamle midler og informere danskerne hen over efteråret.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Project and Public Affairs Manager Marie Torp Christensen på mchristensen@unicef.dk


Praktikant til partnerskabsafdeling
Vores partnerskabsafdeling arbejder med en række danske og internationale fonde og virksomheder, der hvert år støtter programmer internationalt og i Danmark. Til afdelingen søger vi en praktikant, der blandt andet skal arbejde med:
 • baggrundsresearch af muligheder for at skabe fremgang for børns rettigheder globalt i samarbejde med danske fonde og firmaer.
 • analyse af potentiale for virksomhedsengagement i UNICEFs programcyklus, f.eks. indenfor data og evidens, strategisk planlægning, programimplementering, og monitorering, evaluering og afrapportering.
 • markedsanalyse af danske firmaer og fonde ift. impact-potentiale for børn, herunder fokus på core business, rækkevidde og indflydelse, samt forsyningskæder, mm.
 • formidling af best practice og impact-potentiale for partnerskaber internt i UNICEFs partnerskabsafdeling.
 • udvikling af partnerskabs-pitches.
 • case-studier af enkelte virksomheders indvirkning på og mulighed for indflydelse ift. børns rettigheder.
 • støtte til eksisterende partnerskabspleje og udvikling af nye partnerskaber.
 • forefaldende administrativt arbejde til støtte for afdelingen generelt.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Senior Partnership Manager Celie Manuel på cmanuel@unicef.dk.


Kompetencer
Som praktikant i UNICEF Danmark er du interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde. Du er struktureret og evner at arbejde i et miljø med mange bolde i luften. Din uddannelsesmæssige retning er ikke afgørende, men du er gerne studerende på en videregående uddannelse.

Løbende sparring og gode muligheder for at netværke
Alle praktikanter vil være tilknyttet en praktikvært, der er ansvarlig for praktikforløbet. Som praktikant vil du modtage løbende sparring fra din praktikvært ligesom I afholder regelmæssige statusmøder. Derudover vil du som praktikant indgå i et praktikantfællesskab i UNICEF Danmark.

Ansøgning og praktikperiode
Praktikperiode: Den 23. august til den 23. december 2021.  
Sted: Rentemestervej 62, 2400 København.
Ansøgningsfrist: Senest d. 18. april. Vi afholder løbende samtaler.

OBS: Brug overskriften i din ansøgning til at indikere, hvilken af stillingerne du er interesseret i. Ønsker du at søge mere end én stilling, skal du uploade en ansøgning pr. stilling og samtidig fortælle os, hvilken af stillingerne, der har første prioritet.

Ansøg via "ansøg" knappen nederst på siden.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Job kategori:Fundraising, Programarbejde, Partnerskaber, Public Affairs, Børn & unge, Kommunikation / Marketing / PR
Frist:18-04-2021
Job type:Praktik
Lokation:Rentemestervej, 62, 2400, København
UNICEF DANMARK
Rentemestervej 62
TLF: 35 27 38 00
CVR: 16 18 41 52
ps://www.linkedin.com/xxx" target="_blank">
Powered by Emply